Van, amikor az ember nem vágyik a felvágottra, de azért mégis enni kell valamit reggelire vagy vacsorára. Én ilyenkor szoktam különféle kenyérre kenhető krémeket készíteni, a család örömére is!
Hozzávalók: 5 dkg juhtúró, 1 evőkanál olívaolaj, 2,5 dkg vaj, őrölt bors, 1 db csemege uborka, 1 picike mustár.
Elkészítési idő: max. 10 perc.
Anyagköltség: 420 Ft/fő.
Elkészítés: A hozzávalókat alaposan összekeverjük. Az uborkát pici kockákra vágjuk és belekeverjük a masszába.
Készítünk néhány pirítóst, aprítunk egy kis zöldséget (retek, zöldhagyma, ruccola stb., ami van otthon) és máris készen van a finom kence.
Jó étvágyat kívánok ehhez a nagyon finom és gyors krémhez!