Lazítás!

Sziasztok! Ne ijedjetek meg. Vasárnap semmi különös dolgotok nem lesz, csak pihenni és esetleg felkészülni a következő hétre. Használjátok ki a jó időt és sétáljatok nagyokat. Legyetek minél többet a jó levegőn és töltődjetek fel. 

Csak azt akartam írni, hogy nagyon praktikus dolog, ha vasárnap este (és minden este) előre kikészítitek a ruhátokat másnapra és persze a kiegészítőket. Ilyenkor tudsz két percet szánni rá pl. hogy megpucold a cipődet. Állítólag a magyarok világhírűek arról, hogy koszos cipőben járnak, nem túl gyakran pucolják meg azt! Hát amióta én ezt hallottam, azóta még nagyobb figyelmet fordítok rá. Egyébként megnéztem ezek után az utcán és sajnos tényleg nagyon sok az elhanyagolt cipő az emberek lábán. Persze nem tudtam még összehasonlítani más nemzetekével. De mindentől függetlenül azt gondolom a tisztaság nem pénz kérdése, inkább az igényességé.

Mutassuk meg hogy a fenti állítás nem is igaz!

Én még a másnapi ennivalóimat is össze szoktam készíteni ételhordóba. Reggel nem jó kapkodni, mert az rányomja az egész napra a hangulatát. Szeretem ha jól indul a nap :-)

Ti hogyan indítjátok a napotokat? Tesztek valamit azért, hogy jól induljon? Vagy már önmagában is jó?