Péntek, lazítás!

 

Moon, Telihold, Moonrise, Este Telihold, Alkonyat, Rét

 

Megint péntek és megint lazítás! A mai ködös délelőtt számomra megint egy puha takaróra emlékeztetett, amiben nagyon jót lehet aludni. És ma ezt meg is tehettem, így nem vagyok annyira fáradt, mint a többi, „hétköznapi” pénteken! Na, de mivel péntek van, így újra eljött a lazítás ideje.

A mai lazítós élményemet egy kis táncban élem ki, amit imádok csinálni. Hamarosan előveszem kedvenc zenéimet és a magam nyugalmában (ma kivételesen egyedül) táncolni és énekelni fogok! Nagyon szeretem ezt csinálni. Sokszor a barátnőimmel táncolunk, gyertyát gyújtunk és illatmécsest és a magunk örömére táncolunk. Remek szórakozás és nagyon sok energiát ad az embernek, kiválóan lehet belőle töltekezni. A női energiák betöltik a helyiséget és átjárnak bennünket tánc közben. Fantasztikus érzés és nagyszerű összetartó erő! Ezt csak az tudja, aki kipróbálja!

Emberi, Gyermek, Lány, Virág Gyermek     Emberi, Gyermek, Lány, Frizura, Arc

                                                      Naplemente, Lány, Tánc, Árnyék

Hívd össze barátnőidet, tegyétek be kedvenc zenéiteket, táncoljatok, fogjátok meg egymás kezét, énekeljetek kedvetekre hangosan, beszélgessetek, nevessetek sokat, teli torokból kacagjatok! Képzeljétek el, hogy angyalok vagytok, istennők vagy tündérek a réten. Hunyjátok be a szemeteket és forogjatok, nevessetek, élvezzétek. Gondoljatok a csodálatos napsütésre, ahogy a sugarak simogatják a testeteket, arcotokat. Vagy képzeljétek el, hogy a telihold ezüstös fényében táncoltok egy gyönyörűséges réten. Nincs senki és semmi, csak ti és a természet!

                                 

 

Nem lopom tovább az időt. Nagyon jó lazítást kívánok Nektek szeretettel!