Pénteki lazítós!

  Banner, Fejléc, Film, Mozi, Video

Ebben a borús, esős, ronda időben egy húzós héttel és egy kis kalanddal a hátam mögött nem igazán vágytam házon kívüli programra, így ma a filmnézést választottam lazítós programnak. Úgy döntöttem, hogy ma nem megyek sehova, hiszen szeretek otthon is lenni és a héten nem sokat élvezhettem az otthonomat, hiszen csak aludni jártam haza, az meg nem olyan.

Szóval ma főzök magamnak egy nagy bögre finom kakaót, bekuckózom a kényelmes kis helyemre és DVD-t fogok nézni és ha belealszom az sem baj, mert megengedhetem magamnak a LAZÍTÁST!

Nagyon szeretem a Columbo filmeket, mára egy ilyet választottam. Imádom a hadnagy karakterét! Szerintem ezek a filmek zseniálisak! Nincs sorozat, amit többször is megnéznék, kivéve ezt.

                                         Columbo, Detective, Férfi, Személy

Úgyhogy mai lazítós tippem: HÁZIMOZI!!!!!!!!

Készíts pattogatott kukoricát, vegyél colát vagy teát vagy akár kakaót, dőlj hátra és kedved szerint lustálkodj. Bambulj, bámulj, csak úgy nézz ki a fejedből. Nem számít! 

   Élelmiszer, Pattogatott Kukorica, Snack   Kakaó, Csokoládé, Édességek

Ha nem akarsz egyedül mozizni, hívd el a barátaidat vagy hívd át a szomszédot. 

 

Ha szükséged van még több lazítós tippre, íratkozz fel hírlevelemre. De facebook oldalamon is nagy szeretettel várlak: Angyali Háztartás