4. heti lazítós tippem

A mai lazítós tippemmel mára már lehet, hogy elkéstem, de ha kedvet kapsz arra, hogy te is részt vegyél benne, akkor még a holnapi és a vasárnapi nap is alkalmas lesz rá. 

Biztosan hallottad már, hogy "Pislog, mint miskolci kocsonyában a béka." Ez a mondás adta a rendezvény alapját hajdanán, aztán az évek alatt már egész fesztivál szintre emelkedett.

Ezért ma a miskolci Kocsonya Farsangra látogatunk ki, amelyet az évnek mindig ebben az időszakában rendeznek meg. 

Kermit, Béka, Móka, Hó, Tél, Hideg

Ennek a rendezvénynek már sok éves hagyománya van. A hangulat remek. Finomakat lehet enni, inni, hiszen ilyenkor éttermek sokasága települ ki és kínálják a finomabbnál finomabb ételeket, köztük a kocsonyát is! Különleges és hagyományos forró italok sokasága várja az áthűlt embereket, hogy egy pohárka finom itallal felmelegítsék hideg kezüket és felvidítsák lelküket!  Nagyszerű alkalom a barátokkal való találkozásra, szórakozásra. Egyébként is imádom a kirakodóvásárok hangulatát, a finom kenyérlángost és a forralt bort vagy a puncsot.  

Egyébként a programok egész nap tartanak, a gyerekekre is gondoltak a szervezők. Lesz Diri-dongó együttes, kutyaszépségverseny, béka móka játék stb.

Esténként több helyszínen ingyenes koncertek várják a közönséget. És ma este lesz tűzijáték is 23.00-tól.

De a részletes programot megtaláljátok az alábbi linken:

 https://www.boon.hu/a-2016-os-miskolci-kocsonya-farsang-programja/2995371

Mi most indulunk! Ha ti is kedvet kaptatok, gyertek ki, szórakozzunk együtt!

Kocsonya, Élelmiszer, Előétel, Táblázat