Mai lazítós!

2015.10.02 09:39

 

               Teáskanna, Tee, Pot, Ital, Teatime  Teáskanna, Tee, Pot, Ital, Teatime      

Sziasztok! Megint péntek! Mai lazítós esemény: egy finom tea a barátnőkkel!!!!!!

Mára beterveztük a barátnőimmel, hogy elmegyünk egy jó kis teázóba és kibeszélgetjük magunkat. Egyrészt mert az egyik barátnőm nagyon náthás lett és azt gondoltuk jó lesz neki egy kis tea, másrészt nagyon szeretjük a finom teákat, meg az idő is olyan, és nem utolsó sorban szeretem ennek az eldugott kis teázónak a családias hangulatát. A teaválaszték nagy, nehéz dönteni a finomabbnál finomabb valódi teák közül. Szóval, már nagyon vártam a délutánt és az ezzel együtt járó nyugalmat és örömöt.

Igazából teljesen mindegy hogy mivel töltitek a péntek délutánotokat, hiszen egy a lényeg, hogy azzal legyetek akit szerettek, akivel jól érzitek magatokat. És ha ez meg van, akkor tényleg nem számít, hogy hol vagytok, mit csináltok, van e pénzetek vagy sem, hiszen a társaság a lényeg.

Bátran szervezzetek magatoknak lazítós, barátos vagy barátnős programot. Ne rohanjatok, hagyjátok azt meg a többi napra. Egy kis törődés mindenkinek jó, nektek is és a barátoknak is. Ilyenkor nyugodtan ki lehet beszélni a hetet vagy a problémákat, akár meg is lehet szervezni a következő találkozást vagy valami más közös programot. 

Jó lazítást mindenkinek és gyönyörű, napsütéses, mosolygós hétvégét kívánok!

                                

 

Ha te is szeretnél még több lazítós ötletet kapni, íratkozz fel hírlevelemre :-) így nem maradsz le egyetlen új információról sem.

De követhetsz a facebookon is: Angyali Háztartás