Mai lazítós tipp: Esti úszás és szauna

Nagyon vártam már ezt a pénteket, mert a kedvesemmel mára esti úszást és közös szaunázást beszéltünk meg. Már két vagy három hete tervezzük. ÉS MA IGEN!!!!

Eljöttünk EGERBE, mert imádom ezt a szép várost. Főleg ebben az időszakban! Gyönyörű a díszkivilágítás. Csodálatos, karácsonyi hangulat, finom forralt bor, sült gesztenye. Nagyon szeretem! Ma ez a kényeztetés, lazítás a számomra! Köszönöm a szerelmemnek!!!

Az úszáson már túl vagyunk. Vacsi után megyünk a városba barangolni, utána pedig szauna!

  

Hasonló jó programot magad is csinálhatsz. Hívd el a barátaidat, barátnőidet. Készíts forral bort, süss gesztenyét vagy sült tököt (Jaj, azt is imádom!), beszélgessetek, kártyázzatok, társasozzatok. Vagy ülj be egy kád finom, illatos meleg vízbe. Igyál meg egy pohár pezsgőt és ne törődj ma semmivel! Gyújts gyertyát, tegyél be egy kellemes zenét. lyen napnak is lennie kell. Nem szólhat minden a feszített munkatempóról, az idegességről, a stresszről. Mit ér az élet, ha nincs benne semmi kellemes. Hiába hajszolod a jobb életet, ha az elhúz melletted, és te észre sem veszed. Teljesen felesleges kuporgatnod, ha a végén azt fogod bánni, mi mindent nem tettél meg. ÉLJ, ÉLJ, ÉLJ!!!

Ma ne törődj semmivel! Erre most engedélyt kapsz :-)

 

Szeretettel ölelek mindenkit!!! Jó lazítást kívánok szeretettel!