Mai Lazítós: Ország-Város

Snow, Növény, A Szív, Ágak, Fagyasztás

 

Nem tudom, hogy ismeritek-e a következő játékot, de én ezt választottam mai lazítós tippemnek.

Ezt a játékot minél többen érdemes játszani, de minimum két ember kell hozzá. Az egyik ember elkezdi mondani magában az ABC-t. Egy másik ember egyszercsak megszólal, hogy ÁLLJ! Akkor az az ember, aki az ABC-t mondta, megmondja hangosan, hogy melyik betűnél járt. Ekkor mindenki az adott betűvel szavakat ír fel a saját papírjára (Országot, várost, fiú és lánynevet, nővény, állat tárgy nevét, az adott betű lesz a kezdőbetű, pl. B betűvel: Bulgária, Budapest, Buda, Bettina stb.). Itt is kétféle variáció lehetséges. Megegyezhettek abban is, hogy az adott betűvel minden témakörben csak egy szót írtok fel, vagy lehet azt is, hogy annyi szót írtok fel vele, amennyit csak tudtok.

Aki elsőnek készen van, az szól, hogy ÁLLJ! És ekkor mindenki abbahagyja az írást, akkor is ha nincs készen vele. Utána el kell kezdeni összeolvasni a szavakat témánkánt, pl. ha országnak mindenki Bulgáriát írta, akkor ki kell húzni és senki sem kap rá pontot. Ugyanígy a többi témakörben is. A sor végén pedig össze kell számolni és be kell írni a pontokat a táblázatba. Mikor megunjátok, akkor pedig összesíteni kell mindenkinek a saját teljesítményét és megtudhatjátok ki lett a nyertes.

Mellékelek egy táblázatot a játékhoz :-) játék táblázat.docx (11,7 kB)

Ez egy remek és olcsó társasjáték. Javaslom, hogy tedd be a karácsonyi vagy a szilveszteri buli játékprogramjába, esetleg egy mikulás partyra. És lehet díjakat is kisorsolni a nyertes vagy nyertesek részére!

                                  Szilveszter, Karácsonyfa, Játékok

NE FELEDJÉTEK, VASÁRNAP SORSOLÁS A HÉTEN ÚJONNAN FELIRATKOZÓK KÖZÖTT! A FELIRATKOZÁS SZOMBAT ÉJFÉLKOR ZÁRUL, EZEK KÖZÜL SORSOLUNK VASÁRNAP DÉLUTÁN. A SZOMBAT ÉJFÉL UTÁN FELÍRATKOZÓK A KÖVETKEZŐ HETI SORSOLÁSON VESZNEK RÉSZT!!!!!!!!!!

 

Ha tetszett a bejegyzés, kérlek oszd meg másokkal is. Ha most iratkozol fel hírlevelünkre, akkor te is részt veszel eheti nyereményjátukonkban. Részletek a novemberi nyereményjátékban!

Szeretettel várunk facebook oldalunkon is: Angyali Háztartás

                                  Alma, Szerelem, Szív