"Itt van az ősz, itt van újra..."

Nektek mitől otthon az otthon? Mi az amitől jóleső érzés fog el, mikor hazaérsz? 

Engem nagy örömmel tud eltölteni egy kis vágott virág az otthonunkban. Igaz, én sajnálom levágni a virágokat a kertben, de szerencsére a férjem is imádja a szép virágokat és sokszor meglep avval, hogy összerendezgeti egy vázába, amit a kertben levágott. Persze ez álszenteskedés a részemről, tudom, de nem nekem kell elvégezni a "piszkos munkát",  a végeredmény pedig ugyan olyan szép, mintha én szedtem volna. És amikor haza megyek, ránézek és jóleső érzés fog el. Egyrészt mert a férjem nekem szedte, másrészt pedig nagyon sokat emel a lakás otthonosságán. És ez "csak" egy kis virág.

Vázára sincs feltétlenül szükség, hiszen a vágott virágot bármiben lehet tartani. Csak elő kell venni a kreativitást. Az üvegpoharaktól kezdve egy kifogyott fém teásdobozig bármi lehet a "váza" és ebbe nem csak virág kerülhet, hanem az ősz miatt már akár színes falevelek is.

Egyébként is kérni akartam, hogy gyűjtsétek a színes faleveleket, préseljétek egy kicsit, mert hamarosan egy kreatív meglepetéssel készülök Nektek.

Bármikor sétáltok egy szép napos őszi napon, gyűjtsétek. Fantasztikus formák és hihetetlen színkombinációk vannak jelen a természetben. Csodálatos búcsúajándéka ez az álomra készülő fáknak. Hát kellemes sétákat és gyönyörű faleveleket kívánok Mindnyájatoknak :-) 

               Jácint, Virágok, Rózsaszín, Illatos  Virágok, Gerbera, Narancssárga Dahlia, Virág, Virágszirom, Kivirul

 

Ha szeretnél még több kreatív ötletet kapni, íratkozz fel hírlevelemre. Így biztosan nem maradsz le semmiről.

Ha hasznosnak találod írásomat, kérlek osszed meg a többiekkel is! De várlak szeretettel Facebook oldalamon is: Angyali Háztartás

 


Elérhetőség

Angyali Háztartás