Szivecskés kulcstartó

Kezdjük mindjárt a végeredménnyel! Hát ez lett belőle!

                

Megint egy nagyon egyszerűen elkészíthető kedves kis ajándéktippel készültem Nektek.

Ma a képen látható szivecskés kulcstartót fogjuk elkészíteni.

A hobbiboltban vásároljunk négy-öt féle, színben harmonizáló filclapot (ára: kb. 140 Ft/db), de ha van otthon, akkor azt keressük elő. Készítsük elő amit még a varródobozban találunk (gyöngy, cérna, tű, flitter, csipke stb. kinek, mi van), ragasztópisztoly (ha nincs, akkor sem kell megijedni, össze is lehet varrni szépen a darabokat), kulcskarika.

A filclapokból vágjunk ki szívecskéket különböző méretben. Ha úgy érzed nem vagy elég ügyes, akkor először rajzold meg papírra és azt vágd ki, ez lesz a sablon, amit gombostűvel rögzíts a filclapon és úgy vágd ki a mintát.

Ezek után a különböző méretű szívecskéket csökkenő sorrendben rakd egymásra (kivéve a legnagyobbat) és varrással díszítsd a legkisebb szívecskét, így egy-egy öltéssel a lapokat is egymáshoz rögzíted. Varrhatsz rá gyöngyöt, flittert vagy egyszerűen ki is hímezheted, de ragaszthatsz rá egy pici kis fotót, stb. a képzeletednek semmi sem szabhat határt! Mikor ezzel készen vagyunk, akkor fogjunk egy kis filccsíkot. Erre fogjuk a kulcskarikát felfűzni. Hajtsuk ketté és fogjuk a legnagyobb szívecske és a többi közé és ragasztópisztollyal rögzítsük egymáshoz a két szívet úgy, hogy közte legyen a filccsík. És már el is készültünk egy újabb olcsó kis ajándékkal. És ez is SZÍVBŐL jön.

Ha hozzácsomagolod egy kis csokihoz vagy magad sütötte süteményhez, esetleg egy kézműves szappanhoz nagyon egyedi és személyes ajándékot tudsz adni valakinek. És nem kerüle egy vagyonba! Tudom, hogy a kézzel készült ajándékoknak napjainkban egyre nagyobb a becsülete, hidd el megéri.

Nagyon jó szórakozást kívánok ehhez a darabhoz is!

Szeretnék megkérni mindenkit aki elkészíti, osszátok meg velünk a kész remekművek fotóit! Nagyon köszönöm előre is!

Ha tetszett a bejegyzés, kérlek oszd meg másokkal is! Ha ezen a héten iratkozol fel hírlevelünkre, akkor automatikusan részt veszel vasárnapi nyereménysorsolásunkon, ahol a Házi receptjeim című egyedi könyvet lehet megnyerni!

Szeretettel várlak Facebook oldalamon is: Angyali Háztartás