Narancsos tálca SK

Ezt a vidám kis tálcát a kedvesemnek készítettem, hiszen hétvégén ágyba kapja a reggelit, és hogy jól induljon a napja, ezért ilyen vidám tálcára készítem össze.

                                

A hobby boltban vettem egy sima kis fatálcát (de ha van otthon olyan tálcátok, amit már untok vagy sosem szerettetek, dolgozzatok azzal az újrahasznosítás jegyében). Találtam felragasztható kis színes gyümölcsöket és ehhez kerestem a szalvétát (Most nagy mennyiségben lehet kapni hasonló szívecskéket. Lehetne a tálca rózsaszín vagy piros, a szívecskék pedig ellenkező színűek, de ez csak tipp). A tálcát narancsszínű akril festékkel lekentem, majd hagytam száradni. Mikor megszáradt akkor dekupázs ragasztóval beleragasztottam a narancsos szalvétát, majd hagytam, hogy ez is megszáradjon. A végén pedig felragasztottam a tálca oldalára a gyümölcsöket :-)

        

Ez is egy könnyen és viszonylag gyorsan elkészíthető ajándék, ráadásul nem kerül egy vagyonba. Szép, élénk színével pedig szemet gyönyörködtető és egyben vidám darab.

Ha te is kedvet kaptál, hogy meglepd egy ilyen darabbal a kedvesedet vagy önmagadat, akkor bátran állj neki! Hidd el, nem lehet elrontani. Ha mégis valami hiba csúszna a dologba, akkor csak simán újra fested és kész is!

Ja, és a tisztítása sem ördöngősség. Igaz a vizet nem bírja annyira, de egy nedves ronggyal simán le lehet törölni.

Kellemes szórakozást kívánok Nektek szeretettel.