Az én adventi koszorúm :-)

 Hogy tetszettek a tegnapi inspiráló képek? Találtatok kedvetekre valót? Vagy az ötleteket továbbfejlesztve kialakítottátok a saját elképzeléseteket?

Én a következő koszorút készítettem:

Szalma koszorú alapot használtam. Mostanában sok mindent varrtam piros-fehér kockás anyagból. Ebből az anyagmaradékból csíkokat vágtam, amivel a koszorú alapot körbetekertem és gombostűvel rögzítettem. Szintén gombostűvel különböző átlátszó gyöngyöket szúrtam az alapba, majd a gyertyákat gyertyatüskére szúrva a koszorú alaphoz rögzítettem őket. Végül az egészet egy kristálytányérra helyeztem. Idén ilyen lesz az adventi koszorúm.

Egyébként mindig gombostűvel rögzítem a díszeket a koszorúkra, mert az ünnep végeztével mindent könnyen leszedhetek, eltehetek jövőre. Nem kell minden évben újra és újra nagyobb költségekbe verni magunkat!

Ha tetszett a bejegyzés, kérlek oszd meg másokkal is. Ha felíratkozol hírlevelünkre, akkor nem maradsz le a legfrissebbekről és egyúttal részt veszel heti nyereményakciónkban. Részletek novemberi nyereményjátékunkban!