50. heti teendők listája

        Karácsony, Hangulat, Fény, Fesztivál

Megint hétfő van és beköszöntött az 50. hét! De semmi ok aggodalomra, hiszen uraljuk a helyzetet.

A múlt heti (49. hét) teendőlistával már biztosan végeztetek. Most lássuk mit is kell még elintézni ezen a héten:

⃝   Ezen a héten mindenképpen add fel a karácsonyi üdvözlőlapokat, és ha csomagot szeretnél küldeni, hát azt sem halogathatod tovább!

⃝   Feldíszítetted már az ablakokat? Már túl vagyunk az ablaktisztításon és a függönymosáson. Most már kapják meg az ablakok is ünnepi pompájukat!

⃝  Ne feledkezz meg a szaloncukorról sem. Nagyon izgalmas dolog magunk elkészíteni, de ha időd nem engedi, nyugodtan vehetsz boltit is, semmit nem von le az ünnep értékéből!

⃝  Ezen a héten mindenképpen be kell fejezni az ajándékvásárlást, mert a jövő hét valószínűleg már őrületes lesz a vásárlás szempontjából. Ha teheted hétköznap menj vásárolni és még szerencsésebb, ha délelőtt mész. Persze ha nem tudod megoldani, akkor sincs gond, de akkor gondoskodj valami nyugtatóról (pl. halk nyugis zene a telóból vagy kedves barátnő, aki elkísér. Nem ér együtt idegeskedni!!!).

⃝  Ha a netről rendelsz ajándékot, akkor azt sem halogathatod, mert aztán a postának nem lesz elég kapacitása minden csomagot kihordani. Mindenki az utolsó utáni pillanatra hagyja az ilyesmit is! Te ne szaporítsd ezt a tábort!

⃝  Tele vannak a kekszes dobozok? Ha még nincsenek, akkor szánj rá egy-két délutánt! Hidd el, megéri! Nincs is attól jobb, mintha a vendégeidet a saját készítésű házi süteményeiddel leped meg! Vagy egyszerűen add ajándékba  :-) A tökéletes habkarika, mint karácsonyfa díszIsteni citromos linzerkarikaCsodálatos pozsonyi kifliFinom, karácsonyi mézeskalácsTrüffel golyó és narancsos szívecske? Hmmmm.......,

⃝   Kigondoltad már, hogy mi lesz rajtad Szenteste? Jó, ha már most eltervezed, kikészíted, átnézed, mert lehet, hogy mosni kell vagy vasalni. Cipőt kipucolni stb. Gondold el előre!

⃝  Ha nálatok lesz a karácsonyi buli, eltervezted már, hogy mivel fogod megkínálni a vendégeidet? Asztalhoz ültök, főtt étel lesz vagy büfé jellegű, ahol mindenki szolgálja ki magát? Esetleg batyus alapon (mindenki hoz valamit, ami belemegy a nagy közösbe)?

Azt hiszem ennyi feladat erre a hétre elég is! Jövő héten már a finishbe érünk, már ami a tennivalókat illeti, utána már csak lájtos dolgok, ráhangolódás, nyugalom és pihenés vár ránk!

Nyugodtan nyomtasd ki a fenti listát és haladj lépésről lépésre! Hogy el ne téveszd hol jársz, pipálj ki minden egyes elvégzett feladatot (mondjuk használj színes filcet :-)) Ha Neked még eszedbe jut valami fontos, akkor írd fel és csináld is meg!

 

Ha tetszett a bejegyzés és hasznosnak ítéled, akkor kérlek oszd meg másokkal is. Ezzel is segíthetsz valakinek! És a szokásos: Ha a héten iratkozol fel hírlevelünkre, akkor egy nagyon szép, swarovski kristályos nyaklánc+fülbevaló szettet nyerhetsz a vasárnapi sorsoláson! Fotó: 49. heti sorsolás