Blog
2015.12.28 18:34
Ilyenkor sokszor készítek lencselevest Szilveszterre, mert persze csülköt is sütök. És kár lenne elpazarolni annak a jó füstölt csülöknek a levét! Hát felhasználom, hiszen fantasztikus ízt ad a levesnek! A lencsét előző este beáztatom hideg vízbe. Reggel leszűröm és a füstölt csülök főző...
—————
2015.12.28 18:27
Az egyik kedvencem a lencsesaláta, mely könnyen elkészíthető (előre is) és nagyon finom. Mindamellett igen jót tesz az egészségünknek és nagyon tápláló!
25 dkg lencsét éjszakára vízbe áztatunk, majd reggel leszűrjük és feltesszük főni. Puhára főzzük. A főzővízbe tehetünk leveskockát vagy...
—————
2015.12.27 18:57
Vége a karácsonynak! Remélem mindenkinek nagyon kellemesen telt az ünnep, úgy ahogy szerette volna és ahogy megtervezte.
Nagyon örülnék, ha kaphatnék visszajelzéseket, kinek hogy vált be a menetrendem, sikerült-e aszerint mindennel időben elkészülni!
Maradt idő a pihenésre, játékra,...
—————
2015.12.22 19:39
Ebben az időszakban sokkal gyakrabban fogadunk vendégeket és mi magunk is többet megyünk vendégségbe, „ahol azért illik viselkedni”. Ajándékot adunk és kapunk, és illik megköszönni és „jól” fogadni.
Na, de hogyan is kell azt csinálni? Mik az alapvető illemszabályok? Hogyan viselkedjünk helyesen?
A...
—————
2015.12.21 18:49
⃝ Terítő kivasalása, ha még nem tetted meg
⃝ Egy nyugodt délutánon nézegess szalvétahajtogatási technikákat és hajtogass! Jó mulatság :-)...
—————