Az 52. hét tennivalói, csak lájtosan

2015.12.21 18:49

 

                         Szalvéták, Rudolf, Szalvéta Rudolf

 

⃝ Terítő kivasalása, ha még nem tetted meg              

⃝ Egy nyugodt délutánon nézegess szalvétahajtogatási technikákat és hajtogass! Jó mulatság :-)   

⃝ Radírozd le az arcodat, tegyél fel egy jó kis arcpakolást, előtte tedd be a kedvenc nyugis zenédet, dőlj le és pihenj! Megérdemled!

⃝ Ülj be egy kád finom, illóolajos vízbe és relaxálj! Kérd meg a kedvesedet, hogy masszírozza meg a hátad vagy a lábad! Szegény lábad úgyis annyit gyalogolt mostanában!

⃝  Még egyszer nézd át az ajándékokat, a szaloncukrot, a díszeket, csillagszóró, égősor stb. Szóval fuss még egy kört, inkább csak a szemeddel, esetleg memorizálhatod is, mi hol van!

⃝  Szerdán korán indulj el a piacra, vedd meg a friss zöldséget, gyümölcsöt, halat vagy húst (mit terveztél, attól függően), kenyeret vagy egyéb pékárut, tejet és felejtsd el a boltot néhány napra. Ha rendesen megterveztél  mindent, akkor nem fogsz éhen halni néhány nap alatt.

⃝  Már kedden vagy szerdán előkészítheted a főznivalókat. Be a hűtőbe, hogy csütörtökön már csak a sütőbe kelljen becsapni!

⃝  Készíts asztaldíszt! Nem kell hozzá más, csak egy fenyőgally, piros masni, egy-két piros karácsonyfadísz meg a fantáziád!

⃝  Kérd meg a párod, hogy masszírozza meg a hátad vagy a lábad, esetleg a fejed. Nagyon jó kikapcsolódás! És te is kedveskedhetsz neki ugyanezzel!

⃝  Hívd fel a rokonaidat, ismerőseidet. Szánj mindenkire egy kis időt, akivel az ünnepek alatt nem lesz alkalmad személyesen találkozni.

⃝  Csütrötökön már délelőtt nyugodtan feldíszítheted a fádat. Senkit sem fog érdekelni, hogy nem délután vagy este díszíted. Így több időd marad nyugodtan készülődni!

Hát azt gondolom, ennyi „munka” erre a hétre is épp elég! Nagyon szép karácsonyt kívánok Mindnyájatoknak Szeretettel!

                                     Karácsony, Hóembert, Rusztikus, Hó

—————

Vissza