Frissítő arcpakolás száraz bőrre

Ha túl vagyunk egy fárasztó napon, igazán jól eshet egy kényeztető, házilag elkészíthető arcpakolás. Felderítheti a napunkat akkor is, ha egyébként nincs jó kedvünk. Ez biztos mosolyt csal az arcunkra (csak nézz a tükörbe, miközben rajtad van az arcpakolás)!

Első lépésként radírozd le az arcbőröd, hogy a hatóanyagok könnyebben bejussanak a bőrödbe! Ehhez remek egy kis maradék kávézacc. A kávézacc tartalmaz valamennyi koffeint, ami mindenképpen jót tesz a vérkeringésednek, élénkíti arcbőröd tónusát és nem kerül pénzbe!

Ezután üss fel egy tojást és válaszd el a sárgáját a fehérjétől. A sárgáját fogjuk arcpakolásnak használni. A tojássárgája rengeteg olyan anyagot tartalmaz (ásványi anyagokat, vitaminokat, fehérjéket), ami nagyon jó hatású, hiszen ebből lesz a kiscsirke, tehát minden olyan anyagot tartalmaz, ami nélkülözhetetlen egy új élet létrejöttéhez. Tökéletes alapanyag egy arcpakoláshoz!

A tojássárgájába cseppents egy pici mézet és egy-két csepp citromlét, majd keverd össze és kend az arcodra. Feküdj le egy kicsit, lazíts, hallgass valami kellemes zenét.

Húsz perc elteltével nyugodtan ledörzsölheted vagy le is moshatod. Ezután reszelj le egy kis uborkadarabot, nyomd ki a levét és egy vattapamaccsal mosd át az arcod.

Meglátod! Olyan gyönyörű lesz az arcbőröd, hogy a Napra lehet majd nézni, de rád nem :-)

 

A Tojás, Sárga, Élelmiszer, A MezőMéz, Édes, Szirup, Ökológiai, GoldenUborka, Saláta, Élelmiszer, EgészségesCitrom, Kivágás, Fél Citrom, Vitaminok