Cikkek archívuma
2015.10.31 12:03
Csodálatos érzés amikor gyönyörű szép, színes kismadarak járnak az ablakodba télen enni.
Ehhez nélkülözhetetlen egy kis madáretető.
Órákat tudnék gyönyörködni bennük és jó érzés, hogy tudok nekik adni valamit.
Szegényeknek nem lennék a helyében. Egyszer figyeljétek csak meg milyen pici kis lábuk...
—————
2015.10.30 18:53
November elsején, vasárnap Mindenszentek! Így a mai lazítós tippem szünetel, ma a figyelmeteket akartam felhívni a szeretet fontosságára.
Ezen a napon megemlékezünk elhunyt szeretteinkről, mindazokról, akik valaha jelentős szerepet játszottak életünkben.
Ne felejtsetek legalább egy szál...
—————
2015.10.28 18:39
Az ablak megpucolása egy elég nem szeretem munka, de mivel nem árt időben felkészülni a karácsonyra, így azt javaslom, hogy ha valamelyik nap szép idő lesz...
—————
—————
2015.10.26 20:12
Mivel arról már a korábbiakban is írtam itt (Vasárnapi teendők), hogy a magyarok híresek a koszos cipőjükről, így most a cipő pucolással szeretnék foglalkozni.
Nem kell ehhez sem sok és drága felszerelés, csak egy két rongy vagy rossz zokni, egy cipőkrém és egy...
—————
2015.10.25 19:03
Már egy hete tervezem, hogy elkészítem életem második töklámpását. Az elsőt egy töklámpa faragó versenyen készítettem. Akkor nagyon elment...
—————
2015.10.22 19:07
Ezt a finom, melengető levest nagy szeretettel ajánlom, hiszen ebben az egyre gyakoribb hűvös időben nagyon jól esik, és tökéletesen megfelel akár vacsorára is. Két-három főnek ép elég!
Ha nincs több időd, csupán csak harminc perced, akkor nyugodtan vágj bele! Nem fogsz csalódni, azt...
—————
2015.10.21 14:48
Sajnos vagy sem (kinek hogy és éppen mikor hogy) de elérkezett az őszi ruhatárváltás időszaka.
Remek dolog a szekrényből elrakni a megunt nyári ruhákat, cipőket (tavasszal majd megint megvidámíthatják a napjainkat egy ideig) és elővenni a tavasz végén helyesen elrakott melegebb...
—————
2015.10.20 19:46
Egyik fő táplálékunk a tojás. Mint azt a tejnél is, itt is el akarom mondani, hogy tojás és tojás...
—————
2015.10.19 13:27
Tegnap megismertettem veletek az egyszerű rántás elkészítésének a módját.
Ma egy másik sűrítési eljárást szeretnék megmutatni, a habarást, hogy ne háborodás legyen a vége :-)
Ezzel is sokféle étel sűríthető be, pl. főzelék, leves, mártás.
Amire szükségünk van:
Egy kis műanyag...
—————