Blog
2016.05.21 09:07
Ebéd utáni desszertnek vagy uzsonnára a következő finomságot hoztuk most el nektek!
Darapudingot készítettünk.
Hozzávalók: 8 dl tej, egy csomag csokis pudingpor, 3 kanál cukor, 1 kiskanál natúr kakaópor, 3 marék búzadara, 3 db barack (konzerv)
Elkészítési idő: kb. 30 perc
Anyagköltség: max. 400...
—————
2016.05.20 13:37
Május a bodza szezonja. Hát mikor készítsünk bodza üdítőt, ha nem most?
Hozzávalók: víz, cukor, citrom és bodza
Elkészítés:...
—————
2016.05.19 10:37
Egy nagyon egyszerűen elkészíthető terítőt mutatok be nektek. Én ezt most egy kisasztalkára varrtam a konyhámban, de Te megvarrhatod nagyobban is! Az eljárás ugyanaz! Mérjük meg a kiszemelt asztalt vagy felületet, amire készíteni akarjuk. Ha asztalra akarjuk megvarrni, akkor mérjük meg az asztallap...
—————
2016.05.18 18:26
Van, amikor az ember nem vágyik a felvágottra, de azért mégis enni kell valamit reggelire vagy vacsorára. Én ilyenkor szoktam különféle kenyérre kenhető krémeket készíteni, a család örömére is!
Hozzávalók: 5 dkg juhtúró, 1 evőkanál olívaolaj, 2,5 dkg vaj, őrölt bors, 1 db csemege uborka, 1...
—————
2016.05.16 18:02
A gomba fasírtot azért szeretem, mert vacsorának magában is remek! Én szoktam hozzá készíteni egy kis öntetet, hogy ne legyen olyan száraz, de egy bögre finom meleg teával is kitűnő!
Hozzávalók: fél kiló gomba, 2 db szárazzsemle, 2 tojás, só, bors, rozmaring vagy majoránna, zsemlemorzsa,...
—————