Blog
2015.10.25 19:03
Már egy hete tervezem, hogy elkészítem életem második töklámpását. Az elsőt egy töklámpa faragó versenyen készítettem. Akkor nagyon elment...
—————
2015.10.22 19:07
Ezt a finom, melengető levest nagy szeretettel ajánlom, hiszen ebben az egyre gyakoribb hűvös időben nagyon jól esik, és tökéletesen megfelel akár vacsorára is. Két-három főnek ép elég!
Ha nincs több időd, csupán csak harminc perced, akkor nyugodtan vágj bele! Nem fogsz csalódni, azt...
—————
2015.10.21 14:48
Sajnos vagy sem (kinek hogy és éppen mikor hogy) de elérkezett az őszi ruhatárváltás időszaka.
Remek dolog a szekrényből elrakni a megunt nyári ruhákat, cipőket (tavasszal majd megint megvidámíthatják a napjainkat egy ideig) és elővenni a tavasz végén helyesen elrakott melegebb...
—————
2015.10.20 19:46
Egyik fő táplálékunk a tojás. Mint azt a tejnél is, itt is el akarom mondani, hogy tojás és tojás...
—————
2015.10.19 13:27
Tegnap megismertettem veletek az egyszerű rántás elkészítésének a módját.
Ma egy másik sűrítési eljárást szeretnék megmutatni, a habarást, hogy ne háborodás legyen a vége :-)
Ezzel is sokféle étel sűríthető be, pl. főzelék, leves, mártás.
Amire szükségünk van:
Egy kis műanyag...
—————