Blog
2016.03.01 19:04
Akinek megtetszett a kötés, az már biztosan nagyon várta a következő mintát! Esetleg már utána is olvastatok?
Ma a bordáskötést tanuljuk meg. A pulóverek alja, ujja, nyaka része szinte kivétel nélkül ezzel a mintával készül, érdemes begyakorolni ezt is. Ez egy kissé rugalmas, ezért alkalmas a fenti...
—————
2016.02.29 19:25
Ha már sikerült jól begyakorolni a sima kötést, akkor készítsétek el ezt a kötött ajtótámaszt. Ha pedig csak kisebb munkát akartok készíteni, készítsétek el kicsiben és lehet belőle könyvtámasz!
Én egy baglyot készítettem, de megváltoztathatjátok az arcát. Lehetnek a gombok mások. Ha a nyakánál...
—————
2016.02.28 18:54
Egy kis friss tavaszi recept.
Tavaszi a salátától lesz, egyébként bármikor könnyen elkészítheted és ez is kibír 2 napot!
Hozzávalók: 0,5 kg csirkemáj, 5-6 vékony szelet bacon, majoranna, olaj
Elkészítési idő: max. 40 perc
Anyagköltség: 400 Ft 4 főre+ saláta
A sütőt előmelegítem, hogy amíg a...
—————
2016.02.27 18:19
Megint egy nagyon egyszerű recepttel készültem!
A kolbásszal töltött karaj igazi finomság, szintén napokig eláll, és remekül fagyasztható. Kiváló hagymás tört krumplival, zöldséges rizzsel vagy valamilyen finom salátával, párolt zöldséggel. Eheted hidegen (hidegtálat is készíthetsz vele),...
—————
2016.02.26 19:06
Mivel a holnapi napra fánksütő versenyt szerveztem ennek minden nehézségével, így a mai napra nyugodt estét terveztem. Ez most abból áll, hogy leülök egy pohár finom kakaóval a hintaszékembe és megnézek egy jó kis vígjátékot.
Mai kiszemeltem: Louis de Funes: Horgász a pácban.
Imádom ezt a filmet...
—————