Blog

Marhahús kisokos

2016.04.21 09:30
A hús fontos forrása az aminosavaknak, a vasnak és a B12 vitaminnak és a cinknek. Ezek hiánya fáradtságot és a betegségekkel szemben kisebb ellenálló képességet okoz. Emellett fontos foszfor forrás, ami a csontok, fogak állapotának tesz jót. A marhahúst a vörös húsok közé soroljuk. A jó minőségű...

—————

Fehérnemű hajtogatása - hogy több helyünk legyen

2016.04.20 12:35
A fehérneműket én minden esetben kivasalom, ezzel is fertőtlenítem őket. Először a belsejüket vasalom, majd kifordítom és a színüket is megvasalom.  Szépen kiterítem és először behajtom középre az egyik oldalát,  majd a másikat, végül felhajtom a közepét és ezzel el is készültünk. Már...

—————

Káposztás cvekedli

2016.04.19 15:04
A káposztás tészta remek második lehet egy tartalmas leves után. Nagyon olcsó és finom. Van aki sósan, borssal szereti, van aki inkább édesen, cukorral. Én így is úgy is szeretem. Hozzávalók: egy fél fej káposzta, két kanál olaj, só, bors, ½ kg fodros kockatészta vagy házi gyúrt...

—————

Gomblyuk kötése

2016.04.19 14:56
Vannak a kötött holmiknak olyan részei, amiket begombolunk. Na, de hogyan is kell egy gomblyukat megkötni? A következő képpen: Amikor kötésünkkel elérkezünk a gomblyuk helyéhez, akkor annyi szemet kötünk le, amennyi szükséges a gomblyuk létrehozásához, majd a következő sorban pedig annyi szemet...

—————

Narancsos túrós süti

2016.04.18 12:22
Megint egy remek és véleményem szerint igen közkedvelt süteményt hoztam nektek. Biztosan sokan ismeritek, akinek meg újdonság az próbálja ki legalább egyszer. Garantált, hogy felveszi a repertoárjába! Ennek a süteménynek az elkészítése egy picit több türelmet igényel, de nem igényel semmivel több...

—————


Hírlevél

Hírlevélre való feliratkozás


Szavazás

Neked hogy tetszik a weboldalunk?

Tetszik!
59%
10

Nem tetszik
41%
7

Összes szavazat: 17