Blog
2016.01.17 14:55
Imádom télen a szikrázó napsütést. Ahogy a napsugarak megcsillanak a deres fák ágain, a hó vakítóan ragyog és minden olyan tiszta és csendes. Csodálatos érzés ilyenkor egy sétát tenni a szabadban és fényképezni, bámulni a természet szépségét. Ahogy érzed már a nap erejét, melegét az arcodon,...
—————
2016.01.17 14:42
Hát ez a mai finomság szintén a havas tájak szépségét idézi, mindemellet pedig nagyon könnyű elkészíteni, finom és a végtelenségig eláll.
Elkészítettem a habkarika receptjét (A tökéletes habkarika, mint...
—————
2016.01.16 18:01
A héten már írtunk a kenyér történetéről és megnéztük a legismertebb kenyereket, hogyan, miből készülnek.
Most ezek legfőbb összetevőjét, a lisztet vizsgáljuk meg.
A liszteket többféle szempont szerint csoportosíthatjuk.
1. Miből készült: búza, rozs,...
—————
2016.01.16 14:22
Ez a finom tonhal saláta gyermekkorom óta nagy kedvencem. Nagyapám specialitása volt és én azóta is nagyon szeretem. Gyakran készítette, ha vendégek jöttek és tényleg mindenkinek ízlett....
—————
2016.01.15 10:52
A mai lazítós tippem Neil Simon: Furcsa pár DVD-n. Sikerült megszereznem ezt a filmet DVD-n (már régen akartam). A főszereplők fantasztikusak, Walter Matthau és Jack Lemmon. Egyébként is imádom ezt a párost. Ha jól akartok szórakozni, nézzétek a filmjeiket. Nagyon jók együtt.
Szóval mára ezt...
—————