Háztartásvezetési tanfolyam

2015.09.10 14:07

A blogomat nagyon sokan olvassátok, és a leveleitekből látom, hogy többnyire lányok, és a fiatalabb korosztály, akik mostanában kezdték vagy kezdik önálló életüket. Ezt a csoportot is szeretném a háztartás vezetés területén segíteni hasznos tanácsokkal, ötletekkel. De hozzá kell tennem azt is, hogy láthatóan sokaknak már van több-kevesebb tapasztalata e téren. És én ennek nagyon örülök. Ügyesek vagytok! Csak bíztatni tudlak Benneteket, hogy ha valami nem is sikerül elsőre, soha ne adjátok fel. Próbálkozzatok!

Annak idején, amikor én voltam kezdő háziasszony, nem volt kitől tanácsot kérnem, sajnos. Így mindent a saját káromon kellett megtanulnom. És a tanulópénz ilyen módon elég drágára sikeredett. Nagyon örültem volna egy kis segítségnek és annak a temérdek tapasztalatnak, ami az idősebb korosztály sajátja, aki még tanulhatot az édesanyjától vagy a nagyitól.

Szóval a fentiekből kiindulva ezúton meghírdetem háztartás vezetési alaptanfolyamunkat.

Szeretettel várunk mindenkit, aki nem igazán tudja, hogy mihez kezdjen otthon, vagy hol is kezdje a háztartása vezetését. Kaotikus állapotok uralkodnak az életében, de szeretne harmónikus, rendezett, békés környezetben élni, finom ételeket enni. Mert hiszitek vagy sem, a háztartás vezetésébe beletartozik az idővel és pénzzel való helyes gazdálkodás, tervezés is!

                                  Káosz, Rendelet, Káosz Elmélet

Mi erre tudunk benneteket megtanítani! És ennek egész életetek folyamán nagy hasznát vehetitek, valamint, mivel ez egy alap, hát erre aztán lehet erős várat, azaz háztartást építeni!

Ha érdekel a tanfolyam, mert már unod a gyorskaját és a rendszertelenséget, keress bennünket!

Szeretettel várunk Benneteket. Ne hezitálj! Jelentkezési határidő folyamatos!

A tanfolyam helye Miskolc. Órák hétvégente!

A tanfolyam időtartama: 12 alkalom, alkalmanként 3-5 óra időtartam

A tanfolyam díja: ha egyösszegben fizeted 28.000 Ft,

                             ha két részletben, akkor pedig 2x16.000 Ft

Jelentkezni lehet e-mailben: angyalihaztartas@gmail.com vagy a 30/470-4046-os telefonszámon.

 

És most nézzük csak mit is kaphatunk ezért a pénzért!

 

- Megtanuljuk, hogyan kezeljük a pénzünket úgy, hogy 20.-án ne azon kelljen gondolkodni, hogy kitől kérjünk kölcsön 

- Megtanuljuk jól beosztani az időnket, hogy jusson mindenre, még pihenésre is!

- Megtanulunk alapvető, gyors és olcsó ételeket készíteni, amiket az órák után mindenki szépen hazavihet (ezzel időt és pénzt is spórolhatsz! Gondold el mennyi egy menü bárhol - minimum 800 Ft. 12 alkalom x 800 Ft = 9.600 Ft, így a tanfolyamod igazi ára max. 18.400 Ft. Mennyibe kerül mondjuk egy angoltanár óra díja? Minimum 1.000 Ft! Itt alkalmanként 3-5 órát leszünk együtt, az 12 alkalommal 36-60 óra. 18.400 Ft osztva 36-60 órával = 511 - 306 Ft/óra között mozog. Ennyi pénzt az ember olyan apróságokra is elkölt napi szinten, aminek semmi haszna sincs. Hát akkor miért ne költenéd olyan tudásra, aminek ezentúl CSAK hasznát veheted? Azt gondolom, hogy ez a kis befektetés nagyon rövid időn (1-2 hónap) belül megtérül és amit ezután megspórolsz, az már tiszta haszon! Könnyen össze tudsz gyűjteni pl. egy jó kis bulis nyaralásra! Vagy ami a szíved vágya:-)

- Megtanulunk háztartást vezetni

És még rengeteg apró kis meglepetéssel kedveskedünk Nektek! Gyertek el, próbáljátok ki, meglátjátok, remek móka lesz!

Ha úgy gondolod, hogy van olyan barátnőd, akit érdekelhet a tanfolyam, vagy nem szeretnél egyedül jönni, akkor szólj a többieknek is! Hívd el őket is!

Köszönöm!

                                             Piros, Szív, Áttetsző, Árnyék

 

—————

Vissza