Ne dobd ki!

2016.07.21 14:37

Mint arról a pénzügyeknél már írtam, egy jó háztartásban semmi sem felesleges, semmit sem dobunk ki, mindennek új értelmet adunk. Ezzel sok időt, pénzt megspórolhatunk. Az így megspórolt pénzeket pedig egy nagyobb, szívednek kedvesebb célra fordíthatod.

Így egy csokorba gyűjtöm, mi mindenből lehet valami más, valami új.

Ezt a listát folyamatosan bővíteni fogom, ezért érdemes lesz időnként átnézned, hátha van valami új és neked most pont arra van szükséged!

Száraz kifli, zsemle, kenyér:

- ledarálva jó lesz zsemlemorzsának. Én miután ledaráltam papírzacskóba (Fornettis) teszem és már mehet is a spájzba

- ha egészben félreteszed, akkor jó lesz fasírtba, töltelékbe

- csinálhatsz belőle máglyarakást

- ha éppen kifogyott otthon a kenyér és éhes vagy, de mondjuk zárva van a bolt, vagy nincs időd, kedved lemenni és fellelhető némi száraz kenyér vagy zsemle, akkor én abból gyakran csinálok bundás kenyeret. Tök főzelék mellé egyébként remek feltét, de vacsira teával is isteni!

- másik remek felhasználási módja, ha melegszendvicset készítesz belőle

 
 
 

 

—————

Vissza