Na és ha semmi sem tökéletes?!

2015.12.15 14:11

Karácsonyi Ornament, TöröttAngel, Stone, Sír, Törlésre Kijelölt

 
A mai levelemben arra keresem a választ, hogy mi lesz, ha a karácsony nem úgy sikerül, ahogy eltervezted! Mi van akkor ha semmi nem lesz tökéletes? 
 
Bizony, akkor sincs SEMMI!!! Nem úgy sikerült! Na és? Igazán ez számít? 
 
Bizony ám! Semmi nem fog történni! A Nap azután is fel fog kelni, te tovább éled az életed, eszel, iszol, dolgozol. Mindenből bölcsen levonod a tanulságot, legközelebb pedig kalkulálsz azokkal a dolgokkal, amik most kimaradtak. De lényegében nem fog semmi hatalmas tragédia történni.
 
Senki sem fog emlékezni arra, ami nem sikerült. Lehet, észre sem veszik! Mindenki az együtt töltött időnek, a kellemes társaságnak, a közös szórakozásnak az emlékét fogja megőrizni! Te pedig tanulj meg nevetni a hibákon. Az élet egyébként is egy kellemes játék (ha úgy fogjuk fel), sok benne a mulatságos eset és TE csak Nevess!!!! 
Arra viszont sokan emlékeznek, hogy milyen jókat, milyen sokat nevettek! 
 
Gondolj csak bele! Emlékszel arra, amikor valamilyen eseményen nem sikerült az ebéd (lehet, hogy nem is tudtál róla). Na, és arra emlékszel, hogy mennyit nevettél együtt az anyukáddal, a testvéreddel vagy a barátaiddal egy-egy eseményen?
Ugye, hogy igazam van! Az ilyesmire mindenki emlékszik!
Ezeket a pozitív gondolatokat őrizd meg az emlékzetedben! Hagyd a fenébe a poros polcot vagy a foltos terítőt (tegyél rá asztaldíszt :-)!
 
Ja, hogy valakinek elfelejtettél ajándékot venni? Dobj össze egy kis sütit a konyhában egy csomag teával vagy egy tábla csokival :-) Vagy csomagolj be egy üveg pezsgőt vagy egy finom bort! 
 
Egyet ne csinálj!!! 
 
NE AGGÓDJ, NE STRESSZELJ!!! NE RONTSD EL AZ ÜNNEPET!!!
 
Nagyon boldog, szeretetteli szép napot kívánok Neked!
 
 

—————

Vissza