Hurrá, megint péntek!!!!!

2015.10.09 18:47

Megint péntek, megint lazítás! Ma újra kifújhatjuk magunkat a heti hajtás után. Ennek annyira örülök!

Remélem már te is nagyon várod a péntekeket, amikor lelkifurdalás nélkül pihenhetsz és nem kell semmin sem gondolkodnod, minden ráér holnap. És tényleg így is van! Mit kell ma még tenni? Sok mindent lehetne, de nem kell, te is megérdemelsz egy kis pihenést.

Mi fog történni, ha ma este nem mosogatsz el vacsora után? Hát, semmi sem fog történni. Majd holnap megcsinálod. Nem mondom, hogy ebből rendszert kell csinálni, de néha azért megengedheted magadnak.

Gondold el, ha ez lenne életed utolsó napja, akkor is a mosogatás vagy a takarítás lenne a legfontosabb? Vagy esetleg a napot a családoddal, a szeretteiddel töltenéd? Mit tennél akkor, ha ma éjfélkor vége lenne a világnak? Hm?

Kedvedre olvasnál, esetleg TV-t néznél, a barátaiddal lennél vagy a kedveseddel? A macskáddal vagy a kutyáddal töltenéd az időt? Mit tennél?

TEDD AZT!!!!!!!!!!!!!

Bárhogy is döntenél, tedd azt amit szeretnél. Egy héten egyszer kétszer megengedheted magadnak, igazán nem fog semmi rossz sem történni. (Persze ha éppen vizsgaidőszakban vagy, akkor nem arra buzdítalak, hogy ne tanulj, de gondold csak el, egy kis lazítás után sokkal jobban fog az ember agya).

SZÓVAL GYERÜNK LAZÍTANI!!!!!!!!!!!!!

 

 

Tipp: Mivel nálunk ma esős és mord idő van így mi ma forralt borozunk és kártyázunk a kedvesemmel és a barátainkkal. A hangulat remek, úgyhogy most megyek is vissza a többiekhez! 

 

Bohóc, Utcabál, Karnevál, Jelmez, Színes  Ballagás, Katonai, West Point Kutyák, Állatok, Szelídített, Kisállat

Puszi mindenkinek és jó pihenést kívánok.

Ha te is ismersz olyan embert akinek szüksége volna egy kis lazításra, vedd rá bátran. Esetleg együtt is csinálhatjátok.

Ha feliratkozol hírlevelemre, akkor nem maradsz le egyetlen tippről, ötletről sem. Vagy kövess facebookon, ahol tudsz kérdezni is: Angyali Háztartás     

—————

Vissza