Hideg elleni orvosság

2016.01.22 11:40

Sziasztok! Megint péntek van! Hurrá! A péntek az egyik kedvenc napom! Ma addig vagyok ébren amíg akarom, hiszen holnap nem kell korán kelni! És nem is fogok! Alszom majd, mint egy medve a kis kuckómban! Imádom!

Nézzük a mai lazítós tippet: Ebben a ronda hidegben én egy kis melegségre vágyom. Szóval ma délután a párommal elmegyünk szaunázni. Imádom, ahogy a csontjaimig átmelegszem. Remek érzés. Utána úgy érzem, hogy csak úgy árad belőlem a meleg. A mai szaunázást a Miskolc-tapolcai barlangfürdőbe terveztük a szerelmemmel. Már nagyon várom, hogy munka után felvegyen és menjünk. A lelkem már ott is van! Viszünk illóolajat és reméljük (valószínű így is lesz), hogy nem lesznek sokan! Csodálatos lesz! Utána pedig egy kicsit úszkálok, vagy előtte? Nem is tudom, majd eldöntöm :-)

                                 Wellness, Kövek, Kikapcsolódás, Zen

Amikor pedig hazaérünk, még készítek egy kis finom forralt bort. Most tenni fogok bele egy kis mandarint és narancsot és nem cukorral fogom ízesíteni, hanem karamellel :-) és ha még ennyitől nem tudok elaludni, akkor nézek valami vicces filmet (Most megszereztem a Van, aki forrón szereti című filmet) és ringatom magam a hintaszékemben.

Ez egy csodálatos program lesz, már előre örülök!

 

                                Minneola, Narancs, Tangelo, Citrusfélék

—————

Vissza