Év végi leltár

2015.12.30 16:32

Holnap vége ennek a gyönyörű évnek is és ez az időszak minden évben szomorúsággal tölt el. Na, nem nagyon, de valami véget ér, az életem egy része, egy év belőle, és ez olyan véglegesnek tűnik (persze az is, erre az évre)!

Tudom, jön az újév, és igen, nagyon sok örömet tartogat számomra, hiszen rengeteg tervvel rendelkezem, dolgozom a megvalósításukon szépen sorban.

De azért először is búcsúztassuk el ezt az évet, ne szaladjunk annyira előre!

Mit is csináltunk az idén a szokásos munka-alvás-rohanás mellett?

 Hát igen! Április elején végre kikerültem a városból és most már vidéken élek, kertes házban. Ez egy régi álmom volt, ami az idén megvalósult. Az idei év fókusza ez volt meg az ezzel járó költözés, beilleszkedés, felvenni a hely ritmusát!

Kedvemre kertészkedhettem, rengeteg mindent készítettünk a szerelmemmel és mindent a saját termésünkből, amivel most a barátainkat, ismerőseinket boldogíthatjuk. Ez megint csak jó érzésekkel tölti el a szívemet!

Az állataim (1 kutya, 1 macska) is remekül érzik magukat, hiszen már kint lehetnek naphosszat a kertben, udvaron. Nem kell rám várniuk, hogy kimenjünk levegőzni. Igazi paradicsom a számukra!

Aztán szeptemberben elindítottam ezt a blogot, amit nagyon sokan olvastok. Remélem sikerült olyan írásokat feltennem, amiket jól tudtok használni. És ezúton szeretném Nektek megköszönni, hogy az indulás óta nap, mint nap egyre többen olvastok! Hálás vagyok Nektek érte! KÖSZÖNÖM!

Aztán megismertem itt helyben egy remek embert. Ő arról híres itt a faluban, hogy a kidobott kutyákat befogadja vagy gazdát keres nekik és a saját kis fizetéséből eteti őket minden nap. Én közvetlenül a Magyar-Szlovák (1 km a határ) határ mellett lakom és azért sokszor előfordul, hogy átjönnek kocsival a szlovák oldalról és itt teszik ki a kutyájukat, majd elhajtanak. A múltkoriban is kitettek a bolt előtt egy kis tacskó keverék kutyát. Szegényke egy hétig várt türelmesen, hogy mikor jönnek érte. Aztán ez a hölgy befogadta magához. Tudnám sorolni még a sok hasonló esetet. Szomorú dolgok ezek, de örömmel tölti el a szívemet, ha rá gondolok, hogy mégis vannak remek emberek a Földön. Tényleg az utolsó fillérjét is a kutyákra, macskákra költi. Mindet a saját pénzén oltatja, féregteleníti. Ha kell, állatorvoshoz viszi. Minden reggel és minden este körbebiciklizik a falun és viszi nekik a friss vizet, kutyatápot. És nagyon leleményes hölgyről van szó. A kutyáknak befogadószülőket keres a faluban (így nálunk is van két ilyen kutyus). Azaz megkéri vagy ráveszi az embereket, hogy adjanak helyet az udvarukban az állatoknak, hogy ne csatangoljanak, el ne üsse őket az autó. Többen rá is álltak. Ez egy szuper hölgy. Sokat gondolkodom, hogy is tudnék Neki segíteni, mert megérdemelné. Ha esetleg valakinek szüksége lenne kutyusra vagy macskára, szívesen kiközvetítem, csak írjatok bátran. Sajnos mindig van utánpótlás!

Mindeközben nagyon sokat tanultam! Olyan csodálatos embereket sodort az életembe ez az év, akiknek nagyon hálás vagyok, amiért átadták nekem azt a sok tudást, amit az életük során megtapasztaltak. Köszönet Nekik is!!!

      Streamer, Díszítés, Színes, Papír Kígyók

Mindent összevetve remek évet zárhatok. Remélem Nektek is hasonlóan jó évetek volt, elértétek az erre az évre kitűzött céljaitokat és bízom benne, hogy már össze is állt a jövő évi tervetek!

Most búcsúzom Tőletek erre az évre. Holnapi napra nagyon jó szórakozást kívánok Nektek! Érezzétek magatokat olyan jól, amennyire csak tudjátok!

És ezúton is szeretnék Mindnyájatoknak nagyon boldog új évet kívánni, szeretettel!!!

Figyeljetek, mert 2016.01.02.-án új meglepetéssel jövök!

Szilveszter, New Year'S Day, 2016

 

—————

Vissza