És az ígért meglepi...

2016.05.13 14:48

Ahogy azt 30.-án ígértem, ma egy kis meglepetéssel készültem Nektek.  Na, de menjünk is sorban!

A blogomat nagyon sokan olvassátok, és a leveleitekből látom, hogy többnyire lányok, és a fiatalabb korosztály, akik mostanában kezdték vagy kezdik önálló életüket. Ezt a csoportot is szeretném a háztartás vezetés területén segíteni hasznos tanácsokkal, ötletekkel. De hozzá kell tennem azt is, hogy láthatóan sokaknak már van több-kevesebb tapasztalata e téren. És én ennek nagyon örülök. Ügyesek vagytok! Csak bíztatni tudlak Benneteket, hogy ha valami nem is sikerül elsőre, soha ne adjátok fel. Próbálkozzatok!

Annak idején, amikor én voltam kezdő háziasszony, nem volt kitől tanácsot kérnem, sajnos. Így mindent a saját káromon kellett megtanulnom. És a tanulópénz ilyen módon elég drágára sikeredett. Nagyon örültem volna egy kis segítségnek és annak a temérdek tapasztalatnak, ami az idősebb korosztály sajátja, aki még tanulhatot az édesanyjától vagy a nagyitól.

Szóval a fentiekből kiindulva ezúton meghírdetem februárban induló háztartás vezetési alaptanfolyamunkat.

Szeretettel várunk mindenkit, aki nem igazán tudja, hogy mihez kezdjen otthon, vagy hol is kezdje a háztartása vezetését. Kaotikus állapotok uralkodnak az életében, de szeretne harmónikus, rendezett, békés környezetben élni, finom ételeket enni. Mert hiszitek vagy sem, a háztartás vezetésébe beletartozik az idővel és pénzzel való helyes gazdálkodás, tervezés is!

                                  Káosz, Rendelet, Káosz Elmélet

Mi erre tudunk benneteket megtanítani! És ennek egész életetek folyamán nagy hasznát vehetitek, valamint, mivel ez egy alap, hát erre aztán lehet erős várat, azaz háztartást építeni!

Ha érdekel a tanfolyam, mert már unod a gyorskaját és a rendszertelenséget, keress bennünket!

Szeretettel várunk Benneteket. Ne hezitálj! 

Következő tanfolyam indul: 2016.06. hó

A tanfolyam helye Miskolc. Órák délután és hétvégente!

A tanfolyam időtartama: 12 alkalom

A tanfolyam díja: ha egyösszegben fizeted 28.000 Ft,

                              két részletben pedig 2x16.000 Ft

Jelentkezni lehet e-mailben: angyalihaztartas@gmail.com vagy a 30/470-4046-os telefonszámon.

Ha úgy gondolod, hogy van olyan barátnőd, akit érdekelhet a tanfolyam, vagy nem szeretnél egyedül jönni, akkor szólj a többieknek is! Hívd el őket is!

Köszönöm!

                                             Piros, Szív, Áttetsző, Árnyék

—————

Vissza