Alap ruhatár

2016.03.10 13:39

Tegnap átnéztük a gardróbunkat és megváltunk egy-két darabtól, másoknak pedig új értelmet adtunk :-)

Ahogy arról már beszéltünk, ahhoz hogy mindig legyen mihez nyúlni, legyen mit felvenni, szükségünk van néhány jolly joker darabra. Ehhez nyújthat segítséget egy jól megválasztott alap ruhatár.

Fontos, hogy az alapruhatár kialakítására ne sajnáljuk a pénzt. Ezeknek jó minőségű ruháknak kell lenniük, hogy minél tovább szolgálni tudjanak bennünket. Mikor kiválasztjátok az alap ruhatáratokat minden képpen vegyétek figyelembe a testalkatotokat és a színeiteket. Csak számotokra előnyös szabást és színt válasszatok. Nekem pl. a fekete nem áll jól, mert a saját színeim miatt öregít, így az arcom közelében nem hordom. Viszont a szürke megfelelő árnyalata remekül passzol hozzám! Próbáljátok ki! Ne sajnáljátok rá az időt, mert ez sokszorosan megtérül!

Hogy megkönnyítsem a dolgotokat,  összegyűjtöttem nektek, hogy mi az ami feltétlenül kell egy alap ruhatárba szerintem:

-          sötét színű kosztüm nadrággal és szoknyával

-          egy fehér vagy tört fehér ing (nem blúz, hanem ING!)

-          egy nagyon jó szabású farmernadrág

-          egy kis fekete ruha

-          fehér póló

-          jó minőségű kardigán

-          egy jó minőségű és jó szabású blézer

-          egy semleges színű, jó minőségű és szabású kabát télre

-          egy semleges színű, jó minőségű és szabású ballonkabát

-          egy egyenes szabású ruha

 

A kosztümhöz tartozó szoknyát vagy nadrágot hordhatod a fehér inggel. A fehér inget pedig felveheted a farmerodhoz is. De a farmerhoz felveheted a pólót is, a blézert is vagy akár a pulóvert. Az egyenes szabású ruhát hordhatod az inggel, a pólóval vagy blézerrel stb.

A kreativitásod segítségével egy alap ruhatárból is sokat ki lehet hozni.

      

Persze, nyugodtan vehetsz még más ruhadarabokat is és kombinálhatsz azokkal is, de ezek azok a darabok, amik sosem hagynak cserben, mindig számíthatsz rájuk! Azért nem árt, ha mindig van egy-két darab a szekrényedben, ami az aktuális trendet követi, de nincs szükség ennél több darabra, mert a következő szezonban már nem trendi, hanem ciki és akkor csak kidobtál egy csomó pénzt! És ezt senki sem szeretné!

Jó rendezkedést és ötletelést kívánok Mindenkinek!

—————

Vissza