49. heti teendők listája

2015.12.01 18:49

Szóval lassan finisbe érünk. Ha követtétek tanácsimat és továbbra is megfogadjátok azokat, akkor ígéretemhez híven december 20. után már csak apróságok vannak hátra Karácsonyig. Nem lesz loholás, nem lesz megszakadás. Csend, nyugalom és békesség lesz körülöttetek és bennetek! Remélem az ajándékok, a menü és a menetrendetek tekintetében elvégeztétek a tervezést, ahogy kértem.

                                        Láb, Zokni, Nappali, Személy, Pihentető

Nézzük, mi az, amit ezen a héten meg kell tennünk a fentiek érdekében.

 Vegyétek meg vagy készítsétek el SK a karácsonyi képeslapokat, ha valakinek postán akartok küldeni

 Írjátok meg őket, címezzétek meg

 Nézzétek meg, hogy ki az akinek e-mailben akartok karácsonyi üdvözletet küldeni, böngésszetek a neten karácsonyi üdvözletek                          után. Nagyon sok vicces és ugyanannyi szép is van fent

 Ha megterveztétek a menüt, akkor vegyétek meg hozzá az innivalókat. Ezek sokáig elállnak és nem kell egyszerre cipekedni. Persze                     ha találtok segítséget, aki autóval elviszi nektek haza, az még jobb. De ugyanekkor beszerezhetitek az elálló dolgokat is. Vedd                             igénybe az erősebb nem segtségét!

⃝ Vegyétek meg az ajándékcsomagoló papírt, az ajándékkísérő kártyákat vagy készítsetek saját magatok

⃝ Megvizsgáltátok már, hogy minden égő jó-e a karácsonyfa égősoron? Van csillagszóró? Van gyertya? Ha nincs, akkor írd fel a                             bevásárló listára és legközelebb vedd meg. Ne felejtsd el, hogy hova rakod! (Legyen meg karácsonykor!) Na, és a karácsonyfa díszek?                 Nem hiányzik egy sem?

  Megvannak már a Mikulás ajándékok? Akkor gyorsan pótold!

⃝ Nézd meg az asztalterítődet! Van egyáltalán ünnepi terítőd? Ha  nincs, most még vehetsz. Vagy szedd elő a tavalyit, nézd meg, hogy                   tiszta-e. És a szalvéta?

 

A fenti listát kinyomtathatod, és ha végeztél egy feladattal, akkor azt pipáld ki. De te magad is írhatsz listát! És ha elteszed, akkor jövőre ezzel is megkönnyíted a dolgodat!

A hétre ennyi teendő elég. Ha emellé még belefér az idődbe, energiádba a lakásod díszítése, az plusz jó pont.

Hóember, Winter, Város, Városi  Karácsony, Karácsonyi Medve, Hó

Ha hasznosnak ítélted a bejegyzést, kérlek oszd meg másokkal is. Ne feledd! Eheti (vasárnapi) sorsolásunkon George S. Clason: Babilon leggazdagabb embere című könyvet lehet megnyerni. Részletek novemberi nyereményjátékunkban!

—————

Vissza